Mammas lilla plutt

Gahhhh!!! Fan va tråkigt det är med sjukdomar!! Blir galen!
Lillaplutt är helt igensvullen i halsen, massa prickar o hög feber sen flera dagar.
Pratat med 1177 ett par gånger. Avvakta avvakta avvakta, fan! Imorrn hoppas vi det finns tid på VC, ungen kan ju inte äta eller sova och låter som han har en halv grötrulle i halsen när han pratar!
Har han halsfluss nu ska jag personligen åka och ta jourvc tanten i örat!!! 1177 skicka oss dit, men man va tvungen o boka tiden själv på just det VC. O sen får vi inte komma dit.

Gamla tjuriga kärringer alltså! Hon behöver sig nog ett redigt ligg!

Sommaren!

Vet ni va jag längtar till? Jag vill ha sommar! Eller iaf vår! Torr barmark och normal temperatur i luften. Slippa frysa!! Såhär ser det ut utanför våran port!
Mitt i stan (nästan) och med en otroligt bra fastighetsskötare! Så fint! Vi har verkligen en superlägenhet! Om bara köket får ny färg så bor vi fin fint!!

Typiskt.

Det var väl väntat iof, mycket sjukdomar här o var nu..
Så även hos oss, Milo fick feber igår, inatt var han som en kamin gubben, nu mår han väl lite okej efter alvedon, men han är helt matt och ligger i soffan. Lilla plutten.

Så synd om dom när dom blir så sjuka, helt orkeslösa.

Så här hemma blir det badda panna, dammsuga, diska o plocka iordning tvätt osv. Sånt där vuxet tråkgöra ( Ja jag menade tvätt disk o så, inte Milo)

Pga städ och sånt, Måste verkligen köpa mig en vettig skoförvaring... Jag vet inte vart eller hur bara.
Gjorde oss av med Milos klädbyrå i hans rum så han fick mer lekyta, det resulterade i att han har sina kläder i min klädkammare, jag har med lite kläder där, o lite i den andra som jag delar med Sambo, och sen har sambo en fristående också, Haha Rörigt!
I vilket fall behövs skoförvaring.

Något sådant här hade ju vart jättebra, Om man hade platsen...som nu inte finns :)



Men den mer realistiska i mig har väl kommit fram till nått sånt här...
Dock är klädkammardörrarna ganska Smala, så frågan är om den jag sett på stan, är i rätt bredd..



Ja , vad är det man säger?

Har man inte problem så skaffar man sig va? :) Får försöka klura ut något.

Fick ju till 2 sötnosar i samlingen för ett tag sedan. Den växer sakta men säkert.. fins en hel del jag saknar.
Framför allt ballerina till sommaren, men de får ja ta i vår. :)
Nästa på tur är ett par enkla svart high heels, kanske med öppen tå... får se :)

Nä inte det...

Nä, det blev inget stallet idag. Men de va nog bra, hade blivit galet stressigt. Jag Hatar att stressa i stallet. Men ska ju dit lördag och söndag! :)

Han med 70 min kondition på gymmet på sen eftermiddagen iaf.

Imorgon blir det ett riktigt jävla aspass!! :)

Längtar!!

Tappade skor har avlöst varandra, men idag blir det äntligen en tur på finaste skatten :)


Åter på bangården.

Just i detta nu drar jag iväg med T44 till Skärblacka, förmiddagspass idag! Vi får hoppas allt går bra! :)

Godmorgon.. Igen!

Ah nu har jag kommit upp, o fått på mej träningskläder. Ätit frukost med, men längre än så är det inte.
Ska gå o hämta min skatt om en 40 min, så dom har ätit upp maten först, dom äter ju typ nu.

Sen ska vi bege oss till gymmet för ett konditionspass.
Gymmet blir lidande denna vecka, men praktiserar så sjuka tider o sen går Mannen + barnet först när man bara har kiddo varannan vecka.
Dock ska ja försöka lösa barnvakt imorrn ett par-tre timmar så ja kan få egentid i stallet. Milo får följa med i vår/sommar ist, det uppskattar han mer.

Idag är det Semlans dag!Men frågan är om det blir nån semla. Vi får se :) Christoffer äter nog, men Milo gillart inte. Jag älskar det och min Moster skulle nog kunna gifta sej med en :)

Åhh höll på o glömma, har lite returer ja måste lämna in med ja... bäst att packa ihop sånt så ja får med mej det sen påväg till gymmet... eller nä fan. Det tar ja ikväll, orkar aldrig bära allt det där, Haha!

Men det har blivit 2 nya sommarskor, 2 tröjor, en träningstopp, ett träningslinne och 2 nya kavajer!, nu behövs bara ett par tre byxor och ett par tröjor till så klarar jag mej till sommaren :)

Dags o börja fundera över midsommar med, vi är sent ute om vi ska boka något. Älsklingen hade ett förslag på en stuga i skärgården typ.. men ja vet inte, vi får se. Vi ska börja kolla upp det iaf!

Sen är det inte många veckor kvar tills vi ska på bröllop i fjällen, det blir nice! Göra brudbukett, gå på bröllop o åka skidor! Fan va härligt, längtar!

Trött Tjej.

Börja ju som sagt praktiken kl 10 igår förmiddag, körde tur till Finspång o hem, va i stan vi 17.
17.30 började vi igen för o dra en repa till Hallsberg. Åkte upp o kom in på rummet 21.10.
Sommna 22.30 kanske, vakna av o till tamejfan hela tiden, klockan ringde 03.00.
Anlände till Norrköping igen vid 07.10.
Nu är jag hemma, ja ska sova 2 timmar, sen blir det gymmet innan dagishämtning.

Alltså.. vi hörs sen :)

Hej vänner!

Nu ska vi se, sitter via blogg.se appen, testar om detta funkar! Drygt att man inte kan välja kategori dock! Jaja, man kan ju inte få allt :)
Sitter på praktiken nu, rast i 30 min , sen är det dag o göra sej redo igen :)
Började 10 idag och har varit en repa till Finspång med ett gång tunga jävla vagnar! Det var svårt tyckte jag! Speciellt när de e gamla spår som går upp o mer hela tiden.
Fick köra lite radio -ROLIGT-
Nu ska vi snart dra till Hallsberg o sova där o sen slutar vi runt 07 im bitti, OM allt går som de ska :) Gud undra hur det ska gå, är helt slut redan!

Älskade pålle..

Igår efter gymmet, (som jag gjorde enligt mitt schema utan sista sprinten) åkte jag hem och var barnvakt till Fasters lilla Älsklingsgull.
Vi busade, klappade hunden, kasta skallror, skrattade ikapp, o sen åt han en banan och körde gärnet med mej, dessa små nypor alltså :)
Sen totaldäckade han i mitt knä o sov en stund innan mamman o pappan kom o hämta guldgossen :)

Jag gjorde mej redo o stack till stallet.
Pottan tappade ena fram förr förra veckan tror ja de va, hovis kom ut o fixa men så tappa han andra fram nu i veckan. Mycket vila. Kraken.
Ägaren hade redan vart ute o fixat mockning och mat så jag tog bara in honom och myste.

Vi pensla hovor o borsta, sen gjorde jag en inbakad fläta i hela manen ( bara för att öva lite på att i stallgången står vi still), han var på riktigt myshumör och stod (mestadels) o bara njöt. Morot på det :)

Idag ska vi ut o fira min svägerska. Sen till sambons päron som kommit hem från en 3-veckors lång Asienresa... Avis? NÄVA! ,suck.

Imorgon börjar jag praktiken 10 och slutar 07 tisdag morgon, återkommer då :)

Idag är det lördag..

Och jag är ledig. Skönt o konstigt.

I vilket fall tänkte jag vara på gymmet när dom öppnar, det är nästan i vanlig ordning då. Skönt o köra gym 2-3 timmar en lördag morgon för då är hela dagen kvar sen :)

Idag har jag planerat kondition och ben plus mage. Konditionen är grundpelaren i min träning då ja ska ner i vikt, Ner!

Det blir 2 timmar kondis uppdelat i 2 eller tre set, inte bestämt mig, sen blir det ben o mage med fria vikter och kroppen som verktyg.
Man behöver inte sita i maskiner och trycka på vikter o nöta för o kunna träna, dock kommer jag ta en maskin till in- och utsida lår.

Det blir nog 60 min uppvärmning på Crosstrainern





sen styrketräningen o så avslutar vi med 60 min Treadclimbern som jag älskar!



På båda kör jag 30 min "uppvärmning" sen 30 min intervallträning. Funderar på om jag ska springa lite på bandet efter för o se om jag fixar 2 km på 10 min, inga problem för många, men att springa på band, fort... är inte min grej. Måste man så måste man!


Hörs senare.

Sådär...

Ja så kom suget igen, Trodde helt allvarligt att jag Aldrig mer skulle blogga, men vi får väl se, lusten kanske bara finns i en vecka, kanske flera år.
Den som lever får se :)

I vilket fall som helst! Hej o Välkommen! Kul o se dej, eller nått.

Jag pluggar till Lokförare ( av allt, herregud, Va tänkte hon på?.. tänkte du så nu)
Ja men så är det, och nu är jag ute på Lia period nr 3 av 5. Första perioden hade jag inom persontrafik, andra var på bangården och nu är jag på godstrafik, där jag även kommer söka lia 4 och 5.

Oerhört Roligt! men mer om det en annan dag, ska försöka hålla mej under rätt kategori så man lätt hittar tillbaka till inläggen! :)

Nåväl för o försöka samla Allt i första så ska jag väl nämna att det är dags att sova, imorgon ska gymmet intas tidig morgon och sedan ska jag bege mig till stallet.
Är både barn och Karl-lös så det är jag o råttan... förlåt. Hunden som ska umgås :)

På återseneende, får vi väl hoppas!

Just ja, ska försöka fixa designen på någe vis med, men om det blir i år.. vet i sjutton :)

Välkommen till min nya blogg!

Livet

Hej Pernilla heter jag. 26 år gammal, och studerar en YH-utbildning till Lokförare. Har en son, Milo. En Hund Tiisha och en underbar Sambo! Är i stallet där jag sköter om en fin fin totto, och intar gymmet en hel del. Vid frågor, kommentera eller mejla mig på [email protected]

RSS 2.0